Het bestuur heeft Josh Vanderlyde vastgelegd als trainer van onze eerste team voor de rest van het seizoen.

Josh woont nu in Maastricht en heeft in zijn jeugdjaren gevoetbald bij VV Sittard.  Als senior heeft hij nog gevoetbald bij o.a Almania en Caesar.
Zijn trainerscarrière startte hij als jeugdtrainer bij Fortuna en Roda JC, waarna hij als hooftrainer aan de slag ging bij Spaubeek,NEC 92, RVU en GSV, deze laatste clubs speelden in de tweede klasse.

Josh vindt het een grote uitdaging om bij een voetbalorganisatie aan de slag te gaan en de club op technisch- en tactisch vlak onder zijn hoede te nemen. Op die manier wil hij een bijdrage leveren voetballers te begeleiden en jonge voetballers op te leiden voor het 1e en 2e elftal. Gezien zijn werk-, voetbal- en trainerservaring, denkt hij een positieve bijdrage te kunnen leveren bij een voetbal vereniging of organisatie. Dat allemaal door een prettige samenwerking met alle bestuurders, trainers, leiders, en leden.

Wij willen Tom Hermans bedanken voor zijn rol als interim trainer van onze eerste team. Tom zal nu weer terugkeren bij het tweede team en Josh assisteren bij ons eerste elftal.
Ook willen wij Leon Verhaeg bedanken wij voor de periode dat hij in zijn eentje ons tweede team heeft getraind en begeleid tijdens de wedstrijden, Leon zal Tom gaan assisteren bij het tweede elftal.

Wij wensen Josh veel succes bij ons eerste elftal.