Locatie

Overnachting

Inschrijving

Jeugdtoernooi

Veteranentoernooi

 

Locatie

De Parkstad Limburg Cup vindt plaats op het mooie sportpark van SVN aan de Heigank in Landgraaf. De locatie is uitstekend geschikt om er een mooi weekend met het team van te maken. In de directe omgeving bevinden zich de attractieparken het Gaia-park en Mondo Verde. Daarnaast is een bezoek van één van de historische plaatsen zoals Aken, Valkenburg en Maastricht zeer de moeite waard.

Bezoekers kunnen hun auto’s gratis parkeren op het nabijgelegen SUN-plein of naast sporthal In de Bende aan de Hoogstraat. Het sportpark is tijdens toernooidagen in verband met de veiligheid van spelers en bezoekers niet toegankelijk voor auto’s.

Overnachting

De Parkstad Limburg Cup werkt met een aantal lokale partners samen die overnachtingen en excursies aanbieden. Voor deelnemers aan het weekendprogramma in het kader van het veteranentoernooi bestaat de mogelijkheid op het sportpark te overnachten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie (plc@svn-landgraaf.nl).

Inschrijving

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier onder aan deze pagina. Deelnemers ontvangen een bevestiging van inschrijving per email. De inschrijvingskosten bedragen €10 per jeugdteam. Inschrijving voor het JO7-toernooi is gratis. Teams kunnen bij de inschrijving aangeven of zij in het recreatieve of prestatieve deel van het toernooi willen worden ingedeeld. Het inschrijfgeld voor het jeugdtoernooi kan contant bij aankomst of vooraf giraal worden betaald. Maak bij een girale betaling het bedrag over op rekening NL56 ABNA 0422 9600 98 t.n.v. SVN Landgraaf. Vermeld bij de omschrijving PLC, de vereniging en het team.

Het inschrijfgeld voor het veteranentoernooi is afhankelijk van het gekozen arrangement.

Jeugdtoernooi

Gespeeld wordt op 2 natuurgrasvelden en 1 kunstgrasveld. Het speelschema voor het jeugdtoernooi in 2018 is als volgt:

Datum Categorie Afmeting speelveld Spelvorm
Zaterdag 2 juni JO15/C Heel speelveld 11 tegen 11
Zondag 3 juni JO9/F Kwart speelveld 6 tegen 6
Zondag 3 juni JO8/F Kwart speelveld 6 tegen 6
Zondag 3 juni JO7/MF 30 m x 20 m 4 tegen 4
Zaterdag 9 juni JO13/D Heel speelveld 11 tegen 11
Zondag 10 juni JO11/E Half speelveld 7 tegen 7

 

Veteranentoernooi

Het veteranentoernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni. Rondom het toernooi biedt de Parkstad Limburg Cup een compleet weekendprogramma aan. Deelnemers kunnen op het sportpark overnachten. Indien teams alleen aan het toernooi op zaterdag willen deelnemen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Datum Dagdeel Programma
Vrijdag 22 juni Avond Opening toernooi met entertainment en barbecue
Zaterdag 23 juni Morgen Ontbijt
Middag Veteranentoernooi
Avond Feestavond met live muziek
Zondag 24 juni Morgen/Middag Brunch

 

Wij bieden de deelnemers de keuze uit drie arrangementen:

Arrangement Programma
Weekend Deelname voetbaltoernooi, openingsavond toernooi incl. eten (excl. drank), feestavond incl. eten (excl. drank), 1x ontbijt, 1x brunch, 2x overnachting op sportpark
Zaterdag Deelname voetbaltoernooi, feestavond incl. eten (excl. drank)
Voetbaltoernooi Deelname voetbaltoernooi

 

Verdere details wat betreft de invulling volgen op korte termijn.