SVN-Landgraaf grote zaal 5

 

 

 

 

 

 

 

Uit gesprekken met sponsoren en leden is gebleken dat velen van hun niet weten dat ze voor hun bedrijfsbijeenkomsten, zoals vergaderingen en personeelsfeesten, verjaardagen en bruiloften gratis gebruik kunnen maken van ons clubhuis. Naast de grote ruimte waar plaats is tot 250 gasten (ook verkleint kan worden tot 150 gasten) en waar ook een podium aanwezig is, bestaat ook de mogelijkheid de kleine ruimte, geschikt voor gezelschappen tot 70 personen te reserveren.
In ons clubhuis zijn alle faciliteiten aanwezig om uw evenement tot een succes te maken. Behalve dat er geen huurprijs voor de ruimte betaald hoeft te worden, zijn de consumptieprijzen ook zeer aantrekkelijk.

Dat een feest in ons clubhuis heel gezellig kan zijn is al afdoende bewezen. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd. U kunt rekenen op een professionele bediening. Als gewenst kunnen wij ook zorgdragen voor de catering.

Wilt u meer weten of wilt u het clubhuis voor uw gelegenheid reserveren, neem dan contact op met Paul Smeets tel: 06 295 032 03 of Uwe Engelmann tel:06 526 671 81


SVN-Landgraaf clubhuis 1SVN-Landgraaf clubhuis 2