Trainer gezocht voor onze JO-8

Beste sportvrienden,

Wij zijn dringend op zoek naar een trainer voor ons JO-8 team.
Dit team traint op de maandag en woensdag en speelt hun wedstrijden op zaterdagochtend.Deze jongens en meisjes willen lekker voetballen, daarvoor hebben wij uw hard nodig.
Ook is het mogelijk om dit team te trainen als zijnde een stageopdracht natuurlijk in en met begeleiding door een trainer/ouder.
Voor meer info of een afspraak mail naar of spreek een van de bestuursleden op het sportpark aan!

 

SVN-Landgraaf jeugdsportfonds

Ieder kind moet kunnen sporten

Alle kinderen hebben het recht om een sport te kunnen beoefenen. Leergeld Parkstad en het Jeugdsportfonds geven gezinnen de financiële mogelijkheid om hun kinderen te laten sporten.
Kinderen in een gezin (t/m 18 jaar) komen in aanmerking voor een jaarlijkse vergoeding. Wilt u hiervan gebruik maken of zijn er in uw omgeving of kennissenkring misschien gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, breng deze dan op de hoogte van deze mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.jeugdsportfonds.nl  op www.leergeldparkstad.nl of informeer bij de penningmeester.

SVN-Landgraaf JO13

JO13-1 kampioen

Vandaag 16 december zijn de jongens van JO13-1 overtuigend kampioen geworden in de 1e klasse 8. Het kampioenschap is, mede door de overwinningen op de directe concurrenten RKSV Sylvia en VV Schaesberg, meer dan verdiend. In de 10 gespeelde competitieronden behaalde het team, onder leiding van Frits Nöllgen, het maximum van 30 punten. Hierbij wisten de jongens maar liefst 42 keer te scoren en hoefde de sterke defensie slechts twee tegentreffers te incasseren. Na afloop van de laatste wedstrijd (de topper tegen Sylvia) werd het kampioenschap alvast ingeluid met een bezoek aan McDonalds. Aanstaande donderdag zullen de kampioenen in het clubhuis getrakteerd worden opeen frietje en een drankje.

Nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur heeft Josh Vanderlyde vastgelegd als trainer van onze eerste team voor de rest van het seizoen.

Josh woont nu in Maastricht en heeft in zijn jeugdjaren gevoetbald bij VV Sittard.  Als senior heeft hij nog gevoetbald bij o.a Almania en Caesar.
Zijn trainerscarrière startte hij als jeugdtrainer bij Fortuna en Roda JC, waarna hij als hooftrainer aan de slag ging bij Spaubeek,NEC 92, RVU en GSV, deze laatste clubs speelden in de tweede klasse.

Josh vindt het een grote uitdaging om bij een voetbalorganisatie aan de slag te gaan en de club op technisch- en tactisch vlak onder zijn hoede te nemen. Op die manier wil hij een bijdrage leveren voetballers te begeleiden en jonge voetballers op te leiden voor het 1e en 2e elftal. Gezien zijn werk-, voetbal- en trainerservaring, denkt hij een positieve bijdrage te kunnen leveren bij een voetbal vereniging of organisatie. Dat allemaal door een prettige samenwerking met alle bestuurders, trainers, leiders, en leden.

Wij willen Tom Hermans bedanken voor zijn rol als interim trainer van onze eerste team. Tom zal nu weer terugkeren bij het tweede team en Josh assisteren bij ons eerste elftal.
Ook willen wij Leon Verhaeg bedanken wij voor de periode dat hij in zijn eentje ons tweede team heeft getraind en begeleid tijdens de wedstrijden, Leon zal Tom gaan assisteren bij het tweede elftal.

Wij wensen Josh veel succes bij ons eerste elftal.

SVN JO15 2017-2018

JO 15-1 kampioen

Afgelopen zaterdag wist ons JO 15-1 team met een klinkende overwinning van 4-1 tegen Kerkrade West het kampioenschap te veroveren.
Na een paar maanden hard werken hebben de jongens onder begeleiding van Pascal Lony geassisteerd door Natascha, Sean en Jamy dit kampioenschap verdiend.
Een nederlaag en maar liefst 8 overwinningen met veel mooie doelpunten en een super verdediging zorgden voor dit prachtig resultaat.

Na afloop van de kampioenswedstrijd werden de spelers getrakteerd op friet en kregen zij nog wat lekkers aangeboden door de ouders.
Natuurlijk werden ook de trainers in de bloemetjes gezet.

Wij feliciteren dit team samen met hun trainers met het kampioenschap!