Vrijwilligers clubhuis gezocht

Voor de maandag- en woensdagavond zijn wij op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die ons clubhuis (gezamenlijk) willen bemannen.
Door de samenwerking van  de jeugd van svn, sylvia en abdissenbosch welke hoofdzakelijk trainen op de maandag en de woensdag willen wij het clubhuis openen van 18.15 tot 20.45 zodat ouders en spelers ook op deze dagen de mogelijkheid  hebben om iets te kunnen drinken.
Heb je interesse om 2.5 uurtjes het clubhuis te bemannen neem dan even contact op en wij zullen e.e.a. graag toelichten.

Contact opnemen kan met:
Uwe Engelmann         06 526 671 81
Paul smeets                06 295 032 03

SVN-Landgraaf-raboclubsupport

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar is de Rabobank actief bezig om clubs financieel te ondersteunen, vanaf dit jaar onder de naam Rabo Clubsupport
Zoals ieder jaar kun jij stemmen op je favoriete vereniging en zo geld inzamelen voor jouw club.
Dit jaar kent de actie wel een andere opzet doordat er alleen nog maar door leden van de Rabobank gestemd mag worden, iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan zich hiervoor gratis aanmelden via de volgende link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/het aanmelden neemt slechts één minuut in beslag.
Vervolgens kun je tussen 27 september en 11 oktober je stem uitbrengen voor onze vereniging.

SVN-Landgraaf-bbq

Seizoensopening senioren 2019 / 2020

Het seizoen zal officieel van start gaan op vrijdag 23 augustus.
Voor deze dag is een bbq gepland en alle seniorenteams, leden, vrijwilligers en sympathisanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.
De bbq zal verzorgt worden door Jos en Claudia Bindels van de Residentie

Kijk voor meer informatie in het agenda-item
Seizoensopening BBQ

SVN-Landgraaf-promotie/degradatie-2018/2019

4x is scheepsrecht !

Door het wegvallen van JVC Kuijk in de derde divisie en het aanvullen van teams om deze plek weer op te vullen is er een plek vrijgekomen in de 2e klasse.
Hierdoor kan SVN via een tweede finale wedstrijd toch nog promoveren naar de tweede klasse, deze wedstrijd wordt a.s. zondag op neutraal terrein gespeeld tegen RKSV Volkel.

De wedstrijd wordt gespeeld op de velden van SV Laar te Weert
Adresgegevens zijn: Molenakkerdreef 101 6003 BD Weert

SVN-Landgraaf- jeugdcombinatie

Facebook pagina gecombineerde jeugdafdeling S.S.A.C Jeugd

In de afgelopen periode zijn er door diverse vrijwilligers van drie Landgraafse clubs (Sylvia, Abdissenbosch en Svn/BtB Consultancy) veel uren vergaderd om te voorkomen dat onze jeugdteams langzaam van de velden verdwijnen. Deze gesprekken waren zeer positief en dit moment worden nog de puntjes op de i gezet, zeker is dat alle clubs er op deze mannier veel sterker uit zullen komen.
Voor einde van het seizoen verwachten de clubs alles rond te hebben en zullen de teams ingedeeld en bekend gemaakt worden.

Ondertussen is er ook al een Facebookpagina gelanceerd onder de naam “S.S.A.C. Jeugd”, deze is te vinden onder de onderstaande link.
S.S.A.C Jeugd

SVN-Landgraaf-toernooihulp

Wij zoeken scheidsrechters voor de toernooien

Voor de toernooien die plaatsvinden op 1, 2 en 15, 16 juni zijn wij dringend op zoek voor hulp.

Scheidsrechters zijn op dit moment de grootste zorg voor de organisatie, zonder scheidsrechters geen toernooi.

Overige taken:
Hulp aan de BBQ, bar en kassa, velden moeten worden belijnt, doelen opgeknapt en het sportpark moet worden opgeschoond worden en het gras gemaaid.
Zonder jullie hulp is het organiseren van toernooien niet mogelijk, Maak dus een paar uurtjes tijd om ons te helpen en zo het toernooi levend te houden.

Wil je een taak op je nemen neem dan contact op met:

Scheidsrechter    >    plc@svn-landgraaf.nl
Overige   >    info@engelmann-schilderwerken.nl

Nacompetitie voor promotie / degradatie

Nacompetitie eerste elftal

Het eerste elftal heeft ook dit jaar weer de nacompetitie weten te bereiken waar gestreden wordt om promotie / degradatie

Dit jaar zoals nu bekend zullen de eerste 2 wedstrijden thuis gespeeld worden en wel op op 2 en 10 juni.
Mochten de rood witten deze 2 wedstrijden weten te winnen zal er op 16 juni, op neutraal terrein de finale gespeeld worden om te promoveren naar de 2e klasse

(Daar er in juni ook de toernooien omtrent de plc zijn kunnen de data en of tijden van de wedstrijden aangepast worden)

Intentieverklaring Sylvia, Abdissenbosch, SVN

 

 

 

 

 

 

 

Met ingang van het seizoen 2019-2020 zullen RKSV Sylvia, SV Abdissenbosch en SVN starten met een gecombineerde jeugdafdeling.

Met deze opzet wordt gestreefd naar het aanbieden van een compleet voetbal-aanbod voor de Landgraafse jeugd in de vorm van recreatief en prestatief voetbal.

In deze vorm van samenwerking is het de bedoeling dat alle huidige sport-accommodaties evenredig gebruikt zullen blijven worden. Na de paasvakantie starten de jeugdbestuurders met de teamindelingen.

Wij hopen op een succesvolle, vruchtbare en langdurige samenwerking!

 

Bestuur                                                                 Bestuur                                                                                Bestuur

RKSV Sylvia                                                         SV Abdissenbosch                                                              SVN

 

SVN-Landgraaf-Plus Arts

PLUS Arts bestaat 10 Jaar

Beste SVN-ers,

 

Op 22 juni viert PLUS Arts zijn 10-jarig bestaan. PLUS Arts is al vele jaren een zeer goede sponsor voor onze vereniging en heeft onze hulp ingeroepen om tijdens het feest de bardiensten te verzorgen. Er zijn 3 tappunten waarvoor 6 personen per tappunt nodig zijn. (zie onderstaand). In totaal dus minimaal 18 mensen, afgerond 20 mensen.

Aanwezigheid vereist vanaf 19.00 uur – 01.00 uur op het Raadhuisplein.

Ben je bereid een paar uurtjes te helpen? Geef je op bij Rene Reumkens via:
sponsoring@svn-landgraaf.nl of 06-15249543.

SVN-Landgraaf-1e-elftal.jpg

Dennis Voorts ook komend seizoen hoofdtrainer

Het bestuur is verheugd over het feit dat Dennis Voorst ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan onze club verbonden blijft.

Dennis is nu 14 jaar actief binnen SVN BtB Consultancy en heeft in die periode bewezen op prima wijze samen met een groep naar goede resultaten te kunnen werken.

Hulp gevraagd!!

We hebben dringend hulp nodig! We zijn op zoek naar versterking voor de commissie Accommodatie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het beheer van het sportpark incl. de gebouwen. Ons sportpark is aangewezen als één van de drie A-locaties binnen de gemeente Landgraaf. Het aanbieden van uitstekende faciliteiten is essentieel voor een positieve beleving van de voetbalsport door onze leden. Om die reden is de toekomstbestendigheid van het sportpark in ons… grootste belang. Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers die met hun kennis, ervaring en vooral enthousiasme een bijdrage willen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van onze vereniging.

COMMISSIELID ACCOMMODATIE (ca. 4 uur per week)

De werkzaamheden kunnen door meerdere personen gedeeld worden.

De verantwoordelijkheden van de commissie Accommodatie zijn als volgt:
• Ontwikkeling, coördinatie en bewaking van het accommodatiebeleidsplan
• Afstemming en samenwerking met de gemeente Landgraaf met betrekking tot het Meerjarenonderhoudsplan
• Coördinatie en aansturing van vrijwilligers en externe krachten betreffende de uitvoering van werkzaamheden aan de accommodatie
• Materiaalbeheer en -onderhoud
• Planning voor het gebruik van het sportpark door de leden

Mocht u interesse hebben om deze vacature bekleden of wilt u meer informatie hebben, dan kunt u contact opnemen met Paul Smeets  of Ernest Debets

 

Voetbalvereniging SVN timmert aan de weg en daarbij is het ook op zoek naar versterking voor de commissie Secretariaat. Deze commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministratie en de algemene secretariële zaken. Het wedstrijdsecretariaat en de ledenadministratie zijn reeds uitstekend bezet. Voor de algemene secretariële zaken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die met hun kennis, ervaring en vooral enthousiasme een bijdrage willen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van onze vereniging.

VACATURE COMMISSIELID SECRETARIAAT (ca. 4 uur per week)
De werkzaamheden kunnen door meerdere personen gedeeld worden.

De verantwoordelijkheden van de taak algemene secretariële zaken zijn als volgt:
• Centrale aan- en afleverpunt van correspondentie. In veruit de meeste gevallen gaat het hier om    digitale communicatie.
• Afhandeling correspondentie.
• Beheer van documenten, zoals contracten, statuten en reglementen.
• Beheer van contracten van werknemers en vrijwilligers.
• Verslaglegging bestuursvergaderingen en jaarlijkse ledenvergadering.
• Publicatie van bestuursbesluiten en nieuwsberichten via de digitale communicatiekanalen.

Mocht u interesse hebben om deze vacature bekleden of wilt u meer informatie hebben, dan kunt u contact opnemen met Paul Smeets  of Ernest Debets 

Julian Halmans behaald KNVB diploma pupillen scheidsrechter

Zaterdag 15 december heeft Julian Halmans, na het met succes afleggen van
zowel een spelregel- als praktijktoets, het KNVB-diploma
spelbegeleider/pupillenscheidsrechter behaald. Wij willen Julian van harte
feliciteren en wensen hem nog veel plezier met het leiden van wedstrijden
bij de JO8, JO9 en JO11. Het bestuur van SVN.

 

Hé scheids

“Hé scheids, ……..?”

Het is een vaak gehoorde kreet, want in de emotie van het prachtige spelletje dat voetbal is, wordt een scheidsrechter regelmatig geconfronteerd met opmerkingen van spelers, trainers en het publiek. Het is daarom van belang dat de leidsman stevig in zijn schoenen staat en zich niet laat beïnvloeden. Gelukkig beschikt SVN over een ervaren en deskundig scheidsrechterskorps dat zich wekelijks inzet voor onze verenging. De kern gevormd door Timo Godderij, Hennie Steinen, Marcel van Haaren, Nils Robbertsen en Frank Halmans. Een welgemeend woord van dank voor hun inzet is op zijn plaats. Sinds vorig seizoen beschikt SVN ook over twee jeugdige scheidsrechters, te weten: Stan Stienen en Julian Halmans. Stan heeft het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan en is toe aan een volgende stap. Om hier invulling aan te geven begint Stan in december met de KNVB-cursus ‘Verenigingsscheidsrechter’. Julian, die op zaterdagochtend wedstrijden leidt van JO8 t/m JO11, is onlangs gestart met de KNVB-cursus ‘Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter’. Als bestuur juichen wij dergelijke initiatieven toe en hopen dat andere (jeugd-)leden in de nabije toekomst zullen volgen. We wensen bei de jongens in ieder geval heel veel succes toe tijdens hun cursus.

SVNSVN-Landgraaf-Kerstdiner2019-Landgraaf-Kerstdiner2018

Kerstdiner

Menu Kerstdiner

Na een aantal jaren van afwezigheid is er besloten om weer een kerstdiner te organiseren voor leden en oud leden, ouders, partners en Sympathisanten, in het verleden was dit altijd een van de drukst bezochte avonden van het jaar, waren de gerechten van zeer hoge kwaliteit en was de gezelligheid top.

Met veel zorg heeft Jos Steinen i.s.m. Jos en Claudia Bindels van de Residentie het menu voor dit jaar samengesteld.

Garnalencoctail of Seranoham met meloen
Rundvleessoep of Preisoep
Zalmfile met dillesaus / honingmosterdsaus of varkenshaasmedallion met champignonroomsaus / pepersaus
Als afsluiter roomijs met warme kersen en slagroom of chocolademousse met slagroom
Alle gerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituur

De kosten voor dit menu zijn 25 euro pp incl. 1 consumptie
Inschrijfformulieren worden zo spoedig mogelijk aangereikt en zijn verkrijgbaar in de kantine,
Deze dienen weer in ons bezit te zijn voor 07 december. Bij het inleveren van uw menu keuze (bij Jos Steinen of in het clubhuis bij een medewerker) dient men het verschuldigde bedrag volledig te voldoen.

Wij hopen u allen te zien op 14 december vanaf 19.00 uur (start diner 20.00 uur)

Download het inschrijfformulier 

SVN-Landgraaf-NathanRutjes

Sportweek Nieuwenhagen

Maandag 15 oktober tot en met zaterdag 20 oktober staat Nieuwenhagen in het teken van sport en bewegen. Je kunt gratis kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Daarnaast hebben verschillende aanbieders een aantrekkelijk vervolgaanbod. Doe mee en schrijf je vooral snel in.

Let op: aanmelden is nodig, want voor veel activiteiten geldt een maximum aantal plekken.

See you there and let’s move!

Ga nu naar de website www.sportweeknieuwenhagen.nl en schrijf je gratis in voor de een van de vele activiteiten!

link naar de flyer met meer informatie betreffende de sportweek

 

SVN-Landgraaf-mailbox

Maak gebruik van de club-mailadressen en de SVN-site

Gebruik van de onderstaande adressen maakt het werk voor de vrijwiligers gemakkelijker en uw mail zal sneller worden behandeld.

Wijzigingen van NAW gegevens, mailadressen, betaalgegevens kunnen per mail worden aangegeven bij:

Vragen over contributie en facturen:
Vragen over sponsoring:
Voor alle wedstrijdzaken:
Alle andere vragen over onze club:

Voor wedstrijdprogramma, ranglijsten, info van onze club check regelmatig onze website: www.svn-landgraaf.nl

Veel succes en vooral ook veel plezier in het nieuwe seizoen!
namens het bestuur,
Paul Smeets
Penningmeester SVN/BtB Consultancy

Plus spaaractie

De afgelopen maanden was ons sportpark gesloten, het sparen van de zegels bij de PLUS supermarkten ging echter gewoon door.
Omdat we merken dat er nog steeds leden zijn die niet van deze actie weten willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen.

Zo simpel is het

In de kantine kun je een enveloppe afhalen waar een spaarpas, een spaarkaart en een begeleidende brief inzit.
De spaarkaart en het pasje neem je mee te nemen naar de plus hier krijg je dan bij het afrekenen een of meerdere stempels voor.

Per volle kaart krijgt de club 4 euro en hiervan gaat weer 2 euro van naar jouw (gekozen) team.

Volle spaarkaarten kunnen in de spaarbox in de kantine worden gegooid of aan de leider worden gegeven.
Nieuwe spaarkaarten kunnen in de kantine worden afgehaald.

Het leuke is dat iedereen hieraan mee mag doen, ook opa en oma en tante en oom, en dat iedereen zelf een team kiest waar de 2 euro naar toe gaan.

Wil je meer informatie vraag dan even in de kantine.

SVN-Landgraaf-Parkstad-Limburg-Cup

Data Parkstad Limburg Cup 2019

De wedstrijddagen voor de 13e editie van Pakstad Limburg Cup 2019 zijn bekend.

1 juni JO-13
2 juni JO-11
15 juni JO-15
16 juni JO-7, JO-8 en JO-9
weekend van 21, 22 en 23 juni Veteranen

informatie KNVB website

De KNVB zet in deze periode regelmatig informatie of updates op hun website , deze is niet alleen interessant voor spelers maar zeker ook voor ouders.
afgelopen week hebben ze de infowijzer geplaatst, hierin zijn bijvoorbeeld vermeld, dispensatie spelers, wissels, tijdstraffen enz.

Spaarclub in ’t Heiveldje

 

SVN-Landgraaf- spaarclub in 't Heiveldje

Spaarclub In ’t Heiveldje bestaat al vanaf 1982.
Op bijgaande foto de “telcommissie” van toentertijd. Deze foto is van medio jaren 80. Van links naar rechts Jos Rademacher (nog steeds actief als lichter), Roel Griët en Ger Hanssen. E

Deze week zijn er een aantal data bekend gemaakt voor komend seizoen spaarders mogen deze al in hun agenda noteren.
Eerste Lichting van dit seizoen zal zijn op donderdag 9 augustus en de uitbetaling en feestavond zal zijn op vrijdag 30 november.

Er zijn nog nummers vrij en iedereen mag deelnemen, bij interesse kan men contact opnemen met Jos Rademacher, aanmelden kan ook in de kantine

Voorbereidingen SVN 1-2 seizoen 2018/2019

Het tot op heden bekend voorbereidingsprogramma van SVN 1 en 2. eventuele wijzigingen en/of aanpassingen worden bekend gemaakt in het nieuwsoverzicht.

Een tweetal wijzigingen in het oefenprogramma van het eerste elftal.
Op 14 augustus speelt het eerste elftal thuis om 19.45 uur tegen Alfa sport
Op 30 augustus speelt het eerste elftal uit om 20.00 uur tegen Geleen zuid

https://www.svn-landgraaf.nl/wp-content/uploads/2018/07/Voorbereidingsprogramma-SVN.pdf

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkascampagne succesvol voor SVN!

In de maand mei hebben heel wat leden, hun familie en vrienden gestemd op onze club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Dat heeft een mooi bedrag van 770 euro opgeleverd voor onze club, een prima resultaat!
Alle mensen die hiertoe hebben bijgedragen op welke wijze dan ook, hartstikke bedankt!

Mutaties SVN/BtB consultancy 1e en 2e elftal

De volgende spelers hebben de club per komend seizoen verlaten:

Brian Schachtschneider
Boy Raaijmakers
Mason van der Wal
Ritchie Engels
Tim Kanters
Zeljko Mingers
Cristiaan Michiels
Kay van Haaren

 

Onderstaande spelers heten wij van harte welkom bij onze club:

Jeroen Reumkens
Ingo van Loo
Bjorn Buttgen
Kai Vlaspoel
Mike Broeren

Hoofdtrainer Dennis Voorst en zijn technisch kader voor beide teams gaan aan de slag komend seizoen om er een prima seizoen van te maken!

Foto’s PLC 2018

Tijdens het plc zijn er door diverse ouders foto’s genomen, graag zouden wij deze willen ontvangen voor het archief en voor een aantal van deze op de site te plaatsen.
mochten jullie foto’s met ons willen delen kunnen deze doorgestuurd worden naar

SVN-Landgraaf JO13

Ook JO13-1 kampioen !!!

Zonder zelf te hoeven spelen is onze JO 13-1 kampioen geworden. Net als in het najaar toen men ook kampioen werd,
was men in het voorjaar ook voor iedereen veel te sterk. Als beloning op een ijzersterk seizoen wisten de mannen van trainers
Frits Nolggen en Clement Hoogeveen ook ons PLC toernooi te winnen in de finale van MVV.
Trainers, spelers en ook ouders proficiat met dit geweldig seizoen!

Uiteraard zal ook dit team net als de JO 17-1 en de JO 13-2 as vrijdag tijdens de kampioenavond worden gehuldigd.

Zomerstop

Het voetbal seizoen loopt langzaam ten einde en dit betekend dat er aan de velden weer groot onderhoud gepleegd gaat worden

Het bestuur heeft dan ook besloten de zomerstop te laten ingaan op 23 juni. Vanaf die datum kan er dus niet meer getraind worden.

SVN-Landgraaf-JO17-1-Kampioen

Ook de JO17-1 Kampioen !!!

Maandag 4 juni behaalde weer een team het kampioenschap, dit maal was het de beurt aan ons JO 17-1 team.
Op het veld van RKDFC behaalden de mannen van Patrick Goossen en Arno Voorst een zwaarbevochten maar dik verdiende 4-1 overwinning op directe concurrent SJO DMJ (Doenrade, Merkelbeek en Jabeek). Iedereen van de JO 17-1 proficiat!
Ook dit team zal samen met andere kampioenteams worden gehuldigd tijdens de kampioenen-avond. Daarover spoedig meer op onze website.

SVN-Landgraaf-JO13-2

JO13-2 Kampioen !!!

Donderdag 31 mei is ons JO 13-2 team kampioen geworden door  de uitwedstrijd tegen RKHBS met 2-3 te winnen.
De jongens en meisjes van de trainers Ferry Lugger en Edwin Hubben hebben het zeer spannend gemaakt maar werden uiteindelijk verdiend kampioen.

Spelers, speelsters, trainers en ook ouders van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap namens de hele SVN familie!

SVN-Landgraaf-knvb-oranje-logo

Data overschrijvingen 2018

Wanneer men wenst over te stappen naar een andere club, kan de nieuwe club digitaal een verzoek tot overschrijving indienen, er zijn dus geen formulieren meer nodig.

In geval van betalingsachterstand (contributie en/of KNVB boetes) of inleveren geleende spullen van de club dient men dit eerst te voldoen alvorens overschrijving wordt verleend.

Donderdag 31 mei, donderdag 7 juni en dinsdag 12 juni kan men in de kantine terecht voor vragen en/of inleveren van spullen.

Mvg,

Paul Smeets

SVN-Landgraaf-onze club winkel

Wij doen mee met onze-club-winkel!

Wil jij jezelf en onze club sponsoren, meld je dan aan op onzeclubwinkel.nl.

Lees hieronder de uitleg.

Wij doen mee met OnzeClubwinkel!
De leukste manier om je club te sponsoren.
OnzeClubwinkel zorgt ervoor dat jij als lid, door middel van internetaankopen, je club kunt sponsoren. Het kost je helemaal niks extra. Sterker nog, je krijgt zelf ook een extra korting op je aankopen.
Een super leuke manier dus om onze club te steunen en er zelf ook voordeel uit halen!

Zo werkt het!
Je schrijft je snel en eenvoudig in via deze link en selecteert bij je inschrijving onze vereniging.
Vervolgens doe jij voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via OnzeClubwinkel. Je selecteert simpelweg de webshop naar keuze en je wordt automatisch doorgelinkt.
Iedere aangesloten webshop biedt een bepaalde commissie per aankoop. Wanneer je iets aanschaft gaat een deel van de commissie naar de vereniging. En het overige deel van de commissie ontvang je zelf op jouw bankrekening.

Ga naar www.onzeclubwinkel.nl en meld je aan.
Alvast bedankt voor jouw bijdrage aan onze clubkas en vertel het vooral door!

Stap voor stap:

1. Inschrijven als deelnemer.

 • –  Ga naar www.onzeclubwinkel.nl
 • –  Klik op “Inschrijven” (rechts bovenin de pagina)
 • –  Kies of zoek je vereniging uit de lijst
 • –  Vul je naam, achternaam, emailadres in en bedenk gelijk een wachtwoord
 • –  Typ de veiligheidscode over
 • –  Klik op “Registreren”Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en kun je heel simpel je club sponsoren.

2. Je kunt nu inloggen.

 • –  Ga naar “Inloggen”
 • –  Vul je emailadres en wachtwoord in en log in.

3. Sponsor je club.

 • –  Zoek de winkel waar je wil shoppen via de “zoekfunctie”
 • –  selecteer je winkel uit één van de categorieën en klik op de logo
 • –  Je wordt doorgelinkt naar je webwinkel
 • –  Winkel en reken af zoals je gewend bentBelangrijk: Zorg ervoor dat je niet eerder al naar de webshop gaat en dan later via OnzeClubwinkel naar de webshop om je aankoop te doen. Het kan namelijk zo zijn dat er op die manier nog een oude cookie bij de webshop actief is en daarmee het bezoek via OnzeClubwinkel (én de dus de bestelling) niet juist wordt geregistreerd.
SVN Landgraaf-Parkstad-Limburg-Cup

Vrijwilligers gezocht voor de Parkstad Limburg Cup

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer het PLC toernooi.
Op zaterdag 2, zondag 3, zaterdag 9 en zondag 10 juni zullen weer veel jeugdspelers, leiders en ouders actief zijn op ons sportpark.

Het organiseren van dit toernooi kost veel tijd en inspanning.
Zonder hulp van vrijwilligers kan dit toernooi niet bestaan.

We vragen dan ook om hulp op genoemde dagen. Hulp in de vorm van scheidsrechter, koffie- snoep- of ijsverkoop, toezicht houden op de velden en kleedlokalen of meesterkok zijn aan de BBQ.
Aanmelden kan voor een hele dag of een deel hiervan.
Een dagdeel inzet voor onze club moet toch zeker kunnen?

Help ons om ook dit toenooi weer te laten slagen en geef aan waar je wil helpen.
Uiteraard mag men ook met z’n tweeen samen werken bij een taak.

Mail naar voor aanmelding!

Alvast bedankt, namens het bestuur,

Paul Smeets
Penningmeester SVN BtB Consultancy

SVN-Landgraaf

vacatures

Per direct zijn wij op zoek naar een secretaris een accommodatiebeheerder en een jeugdcoördinator. Wij willen er nogmaals op wijzen dat het bezetten van deze functies crusiaal zijn voor het draaiend houden van de vereniging.
Bij interesse en voor meer informatie betreffende deze functies vragen wij om contact op te nemen met een van de bestuursleden.

Mvg,
Het bestuur

Plus Sponsoractie

Sinds 6 September afgelopen jaar kun je in het clubhuis een sponsor-pas en spaarkaarten afhalen waarmee je spaart voor jouw team en voor SVN.
Deze kun je gebruiken bij Plus Arts in winkelcentrum op de Kamp alsook bij Plus Wetzels in Waubach.
Op vertoon van jouw Sponsor-pas ontvang je voor elke 10 Euro aan boodschappen een voetbalzegel, bij 40 zegels is de spaarkaart vol Vul je gegevens en je team in en deponeer de spaarkaart in de doos in het clubhuis.Van elke 4 euro gaan 2 Euro naar jouw team en 2 Euro komt ten goede van de verenigingskas.

Neem ook een pas mee voor opa en oma, ooms en tantes, vrienden enz.

SVN-Landgraaf jeugdsportfonds

Ieder kind moet kunnen sporten

Alle kinderen hebben het recht om een sport te kunnen beoefenen. Leergeld Parkstad en het Jeugdsportfonds geven gezinnen de financiële mogelijkheid om hun kinderen te laten sporten.
Kinderen in een gezin (t/m 18 jaar) komen in aanmerking voor een jaarlijkse vergoeding. Wilt u hiervan gebruik maken of zijn er in uw omgeving of kennissenkring misschien gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, breng deze dan op de hoogte van deze mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.jeugdsportfonds.nl  op www.leergeldparkstad.nl of informeer bij de penningmeester.